Lange titel:
Herdertjestocht 2019: #heblief

Wanneer:
zondag 22 december 2019
Waar:
Kerk

Omschrijving

Herders2018 2Herdertjestocht 2018 (foto Simke Kamphorst)

De organisatie van de Herdertjestocht laat weten dat het evenement gewoon door gaat. De ergste buien zijn voorbij en met een beetje geluk blijft het vanavond droog. Start tussen 18.45 en 19.30 uur bij de kerktoren.

Ook in 2019 begint de kerstvakantie in Gorssel weer met de traditionele Herdertjes­tocht, georganiseerd door de Protestante Gemeente Gorssel/Epse.

HerdertjestochtHet thema dit jaar is: #heblief. Heb elkaar lief, steek een ster aan voor degene die je lief vindt, die je mist, die het nodig heeft of die er niet meer is.

Traditiegetrouw is de route weer verlicht met 1000 lichtjes en komt u onderweg allerlei figuren tegen die u letterlijk en figuurlijk zullen aan­spreken, natuurlijk omlijst met veel muziek. Dit jaar wordt een verrassende route gelopen. 

De route begint en eindigt als altijd bij de kerk en ook traditie­getrouw vind u Jozef en Maria, mét het kindje Jezus, onder de toren van de kerk. Na afloop staat er warme chocolade­melk met kerst­krans in de kerk klaar en kunt u daar genieten van de muziek van de “Boundless Brassband”. 
De start is tussen 18.45 uur en 19.30 uur vanaf de toren van de kerk in Gorssel.
  

 

Locatie:
Kerk


Locatie

Kerk
Locatie:
Kerk

Omschrijving

Protestantse kerk
Hoofdstraat 27, 7213 CN Gorssel

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail