Lange titel:
Themacafé in De Borkel met Ivo de Wijs

Wanneer:
dinsdag 11 februari 2020
Waar:
De Borkel

Omschrijving

Op dinsdagmiddag 11 februari vanaf 14.30 uur is Ivo de Wijs te gast bij De Borkel. Hij verzorgt een lezing uit zijn programma ‘Literair Variété.

Over de spreker
ivo de wijs fotogr. Oliver vrijIvo de Wijs - fotografie Oliver VrijIvo de Wijs kent u vast als tekst­dichter en presentator. Hij studeerde Nederlands aan de Universiteit van Amsterdam en behaalde daar zijn diploma MO-B. Hij stond vier jaar voor de klas. Van 1971 tot 1980 trad hij op met het Kabaret Ivo de Wijs, een groep die vier theater­programma’s maakte. Van 1997 tot 2002 bracht Ivo samen met Pieter Nieuwint het theater­­programma Literair Variété. Ivo schreef en schrijft teksten voor o.a. Jenny Arean, Lennette van Dongen en kinderen voor kinderen. Hij maakte bewerkingen van musicals als ‘De Jantjes’ en ‘Heerlijk duurt het langst’. Als light verse–dichter publiceerde Ivo tien bundels met o.a. ‘Vroege Vogels Radio­verzen’, uit het programma ‘Vroege Vogels’ dat Ivo van 1985 tot 2005 presenteerde.

Een Edison, een Gouden Harp, een Zilveren Reiss-microfoon, een Zilveren Griffel (voor Dat Rijmt), de Kees Stip-prijs (voor zijn light verses), de Groenmanprijs van het Genootschap Onze Taal en de Oudemans­medaille van Natuur­monumenten vielen Ivo ten deel. 

Informatie
De organisatie is in handen van Sutfene, de Bibliotheek Gorssel en kantoorboekhandel Bechtle. In de voorverkoop kunt u voor € 6,- entreekaarten kopen bij Bechtle, de Bibliotheek Gorssel en in het Restaurant van De Borkel in Gorssel. Aan de zaal kosten de kaarten € 8,50. Wacht niet te lang want het aantal plaatsen is beperkt. Voor meer informatie kunt u terecht bij Wilma van Gerrevink van Team Activiteiten & Welzijn De Borkel Sutfene: 06 12970642 of  

  

Locatie:
De Borkel


Locatie

De Borkel
Locatie:
De Borkel

Omschrijving

Wijkontmoetingscentrum De Borkel
Hoofdstraat 61a, 7213 CS Gorssel 
Tel. 0575-594444
Website

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail