Lange titel:
Fête de la Nature op de Gorsselse Heide

Wanneer:
zondag 6 september 2020
Waar:
Gorsselse Heide

Omschrijving

HeideWaterwandelingMeer weten over wat er leeft op een heide­terrein? Kom naar de Gorsselse Heide op zondag 6 september 2020. Wandel op eigen gelegen­heid langs verschillende 'informatie- en doe-plekken'. Op de heide zijn akkers ingezaaid en in september kunnen die worden geoogst. Omdat dit weekeinde in het teken staat van Fête de la Nature, wordt er een (oogst)feest van gemaakt. Het graan wordt geoogst en er zijn nog meer activiteiten rondom zaaien en oogsten. 

Ook voor kinderen is er van alles te doen. Langs de route kunnen zij ontdekken wat voor dieren er leven op de Gorsselse Heide. En af en toe mogen de schoenen uit…

Aanmelden verplicht en kan via

Start is om 11.00 uur op de kruising Elzerdijk/Gerrit Slagmanstraat. Daar wordt welkom geheten en worden de deelnemers in kleine groepjes verdeeld. Iedereen kan met alle activiteiten meedoen. Het feest duurt ongeveer 1,5 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden, vrije gift is welkom.

Er kunnen een maximaal aantal personen deelnemen. Als er veel aanmeldingen zijn dan wordt het evenement om 13.30 uur herhaald.

Honden kunnen helaas niet mee. Een vrijwillige bijdrage is fijn.

Informatie over het Fête de la Nature is verkrijgbaar via tel. 0575-543824 en www.ivn.nl/zutphen en www.fetedelanature.nl .

Georganiseerd door IVN en Marke Gorsselse Heide.

Startplaats op Google Maps

   

Locatie:
Gorsselse Heide


Locatie

Gorsselse Heide
Locatie:
Gorsselse Heide

Omschrijving

De Gorsselse Heide is een mooi natuurgebied tussen
Gorssel, Eefde en Harfsen.
Het is vrij toegankelijk en er worden excursies gehouden.
Meer over de Heide in de rubriek Erop uit 

  

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail