Lange titel:
Informatieavond accommodaties: zwembad De Boskoele

Wanneer:
donderdag 27 februari 2020
Waar:
De Boskoele

Omschrijving

AcccovariatiesKL kleinDe werkgroep Gorsselse Accommodaties (GA!) organiseert in februari 2020 informatie­avonden om de inwoners van Gorssel te informeren over de drie gekozen varianten voor het behoud van accommodaties, voorzieningen en onder­wijs in Gorssel. 
Er zijn informatieavonden voor de Vullerschool, de Protestantse Gemeente, de Dorps­raad, ’t Trefpunt, VV Gorssel, LTC Gorssel, zwembad De Bo­skoele, ondernemers die gebruik maken van ’t Trefpunt en ondernemers­vereniging Gorssel Buiten­gewoon. Op 5 februari is de Vullerschool aan de beurt, op 11 februari de Dorp­sraad, op 12 februari is er een bijeenkomst voor de maatschappe­lijke gebruikers van ’t Trefpunt, op 13 februari bij de VV Gorssel, op 18 februari bij De Boskoele en op nader te bepalen data kunnen onder­nemers die gebruik maken van ’t Trefpunt en de ondernemers­vereniging Gorssel Buitengewoon bijeenkomsten bijwonen. Er is bij alle bijeenkomsten gekozen voor eenzelfde opzet en begeleiding. 
Tijdstip: 19.30 - 21.o0 uur bij zwembad De Boskoele.
Niet direct betrokkenen (niet-leden) kunnen aan­sluiten bij alle verschillende informatie­avonden. 
De uitkomsten van de avonden wegen mee bij de besluitvorming van college en raad. I.v.m. de organisatie van de bijeenkomsten is aanmelding gewenst via .

 

Locatie:
De Boskoele


Locatie

De Boskoele
Locatie:
De Boskoele

Omschrijving

Zwembad De Boskoele, Lindeboomweg 6a, 7213 LS Gorssel
Tel 0575-491429
Website
Locatie op Google Maps

 

   

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail