Lange titel:
Compost- en potgrondactie ‘De Harmonie’

Wanneer:
zaterdag 29 februari 2020
Waar:
Gorssel

Omschrijving

Compost kleinSamen muziek maken, dát is natuurlijk de grootste passie van de muzi­kan­ten van De Harmo­nie Gorssel-Eefde. Zoals komende zondagmiddag 1 maart in de Ontmoetingskerk in Eefde om 14.30: het voorjaarsconcert o.l.v. gastdirigent Joop Boerstoel en in 'Spaanse sferen. Zie ook de aankondiging in de agenda.

Toch draaien ze ook hun hand niet om voor andere activi­teiten zoals slepen en sjouwen met compost en pot­grond. Dit jaar zijn er ook weer koemestkorrels in het assortiment.

Met trekkers en wagens vol zakken met deze tuin­benodigd­heden zullen ze op de zaterdagen 29 februari en 14 maart door respectievelijk de Gorsselse en Eefdese straten rijden.
Wat is er nu makkelijker dan deze zware artikelen voor de deur afgeleverd krijgen...? Zodra de lente zich doet gelden kunt u gelijk in de tuin aan de slag.

Met de opbrengst van deze actie zorgt u ervoor dat er nóg meer muziek gemaakt kan worden en de Harmonie een gezonde vereniging blijft.

Woont u in het buitengebied, wilt u er niet speciaal voor thuis blijven of bent u bang de actie te missen dan kunt u nú al bestellen via telefoonnr. 0653162422 of op .
De compost en potgrondzakken kosten € 5,- en bij afname van 10 stuks krijgt u er eentje gratis. Een zak koemestkorrels kost € 17,-.

 

 

Locatie:
Gorssel


Locatie

Locatie:
Gorssel

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail