Lange titel:
Jaarvergadering HBV IJsseldal (Afgelast)

Wanneer:
maandag 16 maart 2020
Waar:
De Borkel

Omschrijving

De jaarvergaderingen van HBV IJsseldal zijn afgelast.

Oorspronkelijke aankondiging:

LogoHBV kleinALV Huurdersbelangenvereniging IJsseldal op 15 maart in De Borkel

Op maandag 15 maart houdt de Huurders­belangenvereniging (HBV) IJsseldal in De Borkel haar jaarlijkse Algemene Leden­vergadering, bestemd voor alle huurders van IJsseldal Wonen in Gorssel, Epse, Joppe, Harfsen, Almen en Eefde.
De huurdersbelangenvereniging IJsseldal is een onafhankelijke vereniging en behartigt de belangen van huurders van de woning­corporatie Stichting IJsseldal Wonen in de gemeente Voorst en in Gorssel en omliggen­de dorpen (gemeente Lochem). 

Het bestuur legt verantwoording af voor het gevoerde beleid in 2019. Er vindt een bestuurs­verkiezing plaats (een bestuurslid treedt af en is niet herkiesbaar en er is een kandidaat bestuurs­lid). De agenda en de vergader­stukken liggen klaar in de zaal. 
Van IJsseldal Wonen zijn directeur-bestuurder Yolanda Winkelhorst, leden van het management­team en leden van de Raad van Commissarissen aanwezig. Mevrouw Winkel­horst zal onder andere uitleg geven over de huur­verhoging voor 2020. Na de pauze volgt er een presentatie van de brandweer over het voorkomen van woning­brand en wat te doen als er toch brand uitbreekt. 
De vergadering vindt plaats in woonzorgcentrum De Borkel in Gorssel en begint om 19.30 uur. De zaal is open om 19.00 uur. 

Locatie:
De Borkel


Locatie

De Borkel
Locatie:
De Borkel

Omschrijving

Wijkontmoetingscentrum De Borkel
Hoofdstraat 61a, 7213 CS Gorssel 
Tel. 0575-594444
Website

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail