Lange titel:
Informatieavond Snelle Fietsroute (F348)

Wanneer:
donderdag 2 juli 2020
Waar:
Het Hart, Eefde

Omschrijving

F348 voorkeur 2020 kleinCleantech Regio heeft een voorkeursvariant voor een snelfietsroute Deventer, Lochem en Zutphen gekozen (de zogenaamde Combinatie­route), deels langs de N348 en deels door het buiten­gebied van Gorssel en Eefde. Leden van de begeleidende Klankbord­groep en omwonenden hebben voorkeur voor een van de andere onderzochte tracés: geheel langs de N348.
Cleantech Regio houdt informatieavonden over de Combinatieroute voor inwoners uit de om­geving en voor alle andere belangstellenden. Tijdens dit participatie­traject wordt het draagvlak voor de Combinatie­route gepeild, waarna het ontwerp nog eens kritisch wordt doo­rgenomen en definitief wordt besloten over de aanleg en route van de F348. Eind 2020 moet duidelijk zijn of de F348 aan­gelegd wordt en wanneer.
Er zijn in totaal acht informatieavonden, afwisselend in ’t Trefpunt in Gorssel en in het Hart in Eefde. 
Op 2 juli is er een informatieavond in het Hart, met de laatste twee bijeenkomsten: van 17.00 uur tot 18.30 uur en van 19.00 tot 20.30 uur. De eerste drie bijeenkomsten waren op 23 juni in het Hart en de volgende drie op 30 juni in ’t Trefpunt.
Op de website Vlot en veilig fietsen zijn denkmee-kaarten met de routevarianten geplaatst. Alle relevante stukken zijn daar ook te vinden.

Vanwege de coronamaatregelen mogen er maximaal 30 personen tegelijk aanwezig zijn en daarom is aanmelding noodzakelijk.

Locatie:
Het Hart, Eefde


Locatie

Het Hart, Eefde
Locatie:
Het Hart, Eefde

Omschrijving

Het Hart, Jolinkweg 2, 7211 DM Eefde
Locatie op Google Maps
Website van Het Hart

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail