Lange titel:
Speeddaten voor senioren bij Theetuin Kamperfoelie

Wanneer:
donderdag 30 juli 2020
Waar:
Gorssel

Omschrijving

SpeeddatenEr was veel eenzaamheid voor senioren de laatste corona­maanden. Gelukkig mogen weer twee mensen aan een tafeltje, zodoende kan DatingOost de speed­dates voor senioren weer oppakken. Dat kan ook buiten en de tuin van Theetuin Kamper­foelie is daar zeer geschikt voor. De deelnemers zijn gezellig een middagje uit, maken op deze manier ook nieuwe kennissen en wellicht houden ze er een nieuwe relatie aan over. Organisator DatingOost merkt dat er veel behoefte aan is, juist in deze tijd omdat er veel activiteiten stil liggen.

Donderdagmiddag 30 juli 2020 organiseert DatingOost een speeddate voor alleen­staande senioren (±63-75 jaar) in de prachtige tuinen van Theetuin Kamperfoelie. Voor deze speeddate is er inmiddels al een wachtlijst voor de dames. Alleen heren kunnen zich nog aanmelden.

Speeddaten is een leuke manier om tijdens een gesprekje van 7 à 8 minuten andere singles in je eigen leeftijdsgroep te ontmoeten op één middag. En natuurlijk hebben alle deelnemers de kans dat ze die ene leuke man of vrouw tegenkomen die ze misschien zoeken. Na het klingelen van het 'love belletje' schuiven de heren door naar het volgende tafeltje. Alles onder begeleiding van DatingOost.

Aanmelden is noodzakelijk. Deelname € 35,- incl. koffie en een hapje en drankje in de pauze.
Info en aanmelden via www.DatingOost.nl 

 

Locatie:
Gorssel


Locatie

Locatie:
Gorssel

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail