Lange titel:
Concert 'Alhambra revisited'

Wanneer:
zondag 15 november 2020
Waar:
Hanzehof

Omschrijving

N.B.: het concert is i.v.m. de aangescherpte coronamaatregelen geannuleerd

De concerten van Kapel op 't Rijsselt vinden tot nader order plaats in de Buitensociëteit van de Hanzehof. Met de coronamaatregelen is in de Kapel slechts plaats voor 40 tot 45 personen en het aantrekkelijke programma trekt aanzienlijk meer bezoekers. Gelet op de tijdelijkheid van deze uitwijk worden vooralsnog deze concerten vermeld in de agenda van Gorssel.nl. 

AlhambraIn deze concertreeks is zondagochtend 15 november 2020 het concert 'Alhambra revisited' door Rolinha Kross, Monique Lansdorp, Haytam Safia & Gottfrid van Eck

Ook dit concert moest in het vorige seizoen worden geannuleerd. Musici en publiek krijgen nu een tweede kans. In het middeleeuwse Spanje hebben christenen, joden en moslims eeuwenlang naast elkaar geleefd. Er waren conflicten en veldslagen, maar er was ook een bloeiende culturele uitwisseling met een belangrijke rol voor poëzie, verhalen en muziek. Een tastbare herinnering uit die tijd is het Alhambra. In dit concert vertellen vertegenwoordigers van deze culturen over het hofleven in dit betoverende paleis. Een swingend en soms meditatief muzikaal verhaal over geloof, macht en identiteit door musici van Nederlandse, Joodse en Arabisch-Israëlische afkomst.

Aanvang 11.30 uur
Entree € 20,-
Reserveren voor concerten kan door het sturen van een mail naar   
Vermeld het concert/de concerten, het aantal plaatsen, uw telefoonnummer én geef aan of de personen van de reservering uit één huishouding komen en dus naast elkaar mogen zitten.

 

 

Locatie:
Hanzehof


Locatie

Hanzehof
Locatie:
Hanzehof

Omschrijving

Theater en congrescentrum Hanzehof
Coehoornsingel 1, 7201 AA Zutphen

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail