Lange titel:
Muzikaal geïllustreerde lezing over 7 eeuwen blokfluit

Wanneer:
zondag 25 oktober 2020
Waar:
Kerk

Omschrijving

Het hieronder aangekondigde concert van 15.00 uur is uitverkocht. Er is een extra concert om 13.00 uur.

'Koffieconcerten Epse' organiseert al enkele jaren een reeks concerten op zondagochtend in het kerkje van Epse. Dit gezellige kerkje is te klein voor de corona­maatregelen en daarom is men nu uitgeweken naar de kerk van Gorssel. Daar is volop ruimte om het publiek met voldoende afstand te ontvangen. De Gorsselse kerk wordt zondag­ochtenden gebruikt voor diensten, zodat de concerten 's middags zijn, aanvang 15.00 uur. 

HauweWalter van Hauwe geeft een muzikaal geïllustreerde lezing over 7 eeuwen blokfluit. Van Hauwe is een blokfluitist met internationale faam. Hij neemt zijn publiek aan de hand in tekst en muziek door zeven eeuwen blokfluit literatuur. Minstens tien verschillende instrumenten zal hij bespelen. Als uitvoerend musicus reisde Walter van Hauwe decennia lang de wereld rond, zowel als solist als ook met diverse ensembles (o.a. Sour Cream, met Frans Bruggen en Kees Boeke en het ensemble Quadro Hotteterre). Door intensieve samen­werking met o.a. Keiko Abe (marimba) en het Maarten Altena Ensemble (geïmproviseerde muziek), en met theatergroepen als Hollandia en de Veenfabriek heeft hij zijn artistieke vocabulaire flink weten te verbreden.
Vele componisten, waaronder Franco Donatoni en Isang Yun hebben voor hem gecomponeerd.
Sinds 1971 is hij als docent verbonden aan het Conservatorium van Amsterdam. Daarnaast is hij een veel gevraagd coach voor interpretatie en uitvoeringspraktijk op het gebied van zowel het oude-, hedendaagse- als ook het klassieke repertoire.

Reserveren:
Stuur een email naar:  
en vermeld daarin uw naam, de datum van het concert, met hoeveel personen u komt,
of deze personen uit één huishouden komen.
Contante betaling vindt plaats bij de ingang van de kerk op de dag zelf.
Graag met gepast geld.
 

 

 

Locatie:
Kerk


Locatie

Kerk
Locatie:
Kerk

Omschrijving

Protestantse kerk
Hoofdstraat 27, 7213 CN Gorssel

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail