Lange titel:
Concert van vocaal ensemble Maat 41

Wanneer:
zondag 22 november 2020
Waar:
Kerk

Omschrijving

'Koffieconcerten Epse' organiseert al enkele jaren een reeks concerten op zondagochtend in het kerkje van Epse. Dit gezellige kerkje is te klein voor de corona­maatregelen en daarom is men nu uitgeweken naar de kerk van Gorssel. Daar is volop ruimte om het publiek met voldoende afstand te ontvangen. De Gorsselse kerk wordt zondag­ochtenden gebruikt voor diensten, zodat de concerten 's middags zijn, aanvang 15.00 uur. 

Maat41Foto Sanne Schouwink 768x512Maat 41 - Foto Sanne SchouwinkVocaal ensemble MAAT 41 is een sprankelend, semi professioneel, vocaal sextet uit de omgeving van Utrecht. Het repertoire is gevarieerd: pop, klassiek, jazz, wereldmuziek en close harmony. Soms aangrijpend, dan weer met een knipoog en een gezonde dosis zelfspot is nooit ver weg.
Ze streven naar de perfecte blend, willen graag een muzikaal verhaal overdragen en hopen het publiek op verschillende manieren te raken. Er worden hoogstens ritme-instrumenten gebruikt, maar meestal wordt er a capella (dat is zonder instrumentale begeleiding) gezongen.
De zangers en zangeressen van MAAT 41 hebben ieder hun muzikale sporen wel verdiend en dat is te horen. Schoenmaat 41 is niet per se een vereiste, maar absoluut een voordeel. 

Reserveren:
Stuur een email naar:  
en vermeld daarin uw naam, de datum van het concert, met hoeveel personen u komt,
of deze personen uit één huishouden komen.
Contante betaling vindt plaats bij de ingang van de kerk op de dag zelf.
Graag met gepast geld.
 


 

Locatie:
Kerk


Locatie

Kerk
Locatie:
Kerk

Omschrijving

Protestantse kerk
Hoofdstraat 27, 7213 CN Gorssel

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail