Lange titel:
Boekjes & Babbels: Oma Berendientje

Wanneer:
donderdag 3 december 2020
Waar:
Bibliotheek

Omschrijving

­Boekjes 3 kleinBoekjes & Babbels met Oma BerendientjeIedere eerste en derde donderdag van de maand is er 'Boekjes & Babbels' in de Gorsselse bieb. Het is een voorlees-, speel-, en muziek­uurtje voor kinderen van 0 tot 4 jaar. 

Boekjes & Babbels wordt geleid door Ineke Holtslag met Oma Berendientje, of door Sietske Vonck met Muziek met Dore­miesje. Er wordt voorgelezen, gezongen, lekker gespeeld en je krijgt tips over voor­lezen. Ook is er tijd om met je kindje een boekje uit te zoeken en advies te vragen over allerlei materialen. 

De toegang is gratis, maar aanmelden is verplicht via of via tel. 0575-492045. Na aan­melding volgt een bericht dat je welkom bent of dat de ochtend al volgeboekt is. Per keer zijn er maximaal vijf vol­wassenen/begeleiders: één begeleider per gezin.

De bibliotheek houdt zich aan de regels van het RIVM. Dat betekent: handen wassen; 1,5 meter afstand tussen vol­wassenen; ouders en kinderen zijn niet verkouden, hoesterig en hebben geen koorts. Er wordt geen koffie/thee of ranja geschonken; drinken mee­nemen voor je kind kan wel.
Begeleiders blijven op hun plek zitten. De gastvrouw brengt je kind terug als het de bieb inloopt.
Boekjes & Babbels begint om 10.00 uur en eindigt om ongeveer 11.00 uur.

 

Locatie:
Bibliotheek


Locatie

Bibliotheek
Locatie:
Bibliotheek

Omschrijving

De Bibliotheek in Gorssel is gevestigd in Den Oldenhof en
is onderdeel van Graafschap Bibliotheken.
Hoofdstraat 45 B001, 7213 CR Gorssel
Website Graafschap Bibliotheken - pagina Gorssel

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail