Lange titel:
Online bijpraatsessie over kernenergie, fabels en feiten

Wanneer:
maandag 16 november 2020
Waar:
Online

Omschrijving

­Kerncentrale kleinFeiten en fabels over kernenergieIn 2020 belandden er twee rapporten over kernenergie op het bureau van minister van Econo­mische Zaken en Klimaat Eric Wiebes. Het eerste rapport (Kalavasta/Beren­schot) concludeerde dat kern­energie een stuk duurder is dan energie uit zon en wind. Het tweede rapport (ENCO) stelt dat kern­energie onder voor­waarden wel kan concurreren op kosten of zelfs goed­koper is. Tegengestelde uitkomsten. Hoe kan dat? Wat zijn de feiten, wat zijn de fabels? Lochem­Energie vindt het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kernenergie: wat kost het, wat levert het op, waar blijft het afval?
John Kerkhoven, managing partner van Kalavasta en medeopsteller van het eerste rap­port geeft op 16 november via Zoom een online presentatie. John woont in Lochem en is al langere tijd lid van Lochem­Energie. Hij geeft een kijkje achter de schermen en vertelt over de laatste ontwikke­lingen.
Zowel leden als niet-leden van LochemEnergie kunnen deel­nemen en meepraten via Zoom. Tonnie Tekelen­burg van LochemEnergie zal de discussie in goede banen leiden.
De online sessie begint om 20.00 uur. Aanmelden vooraf via: . Daarna volgen link en inloggegevens.

 

Locatie:
Online


Locatie

Locatie:
Online

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail