Lange titel:
Herdertjestocht: Engel, herder en wijze

Wanneer:
zondag 20 december 2020 t/m donderdag 24 december 2020
Waar:
Gorssel

Omschrijving

Herdertjestocht2020Engel, herder en wijze: vitale beroepen in een vreemde, verwarrende tijd. Een tijd waarin de mens makkelijk de weg zou kwijtraken. Maar gelukkig is daar de route van de Alternatieve Herdertjestocht! Aangepast aan de coronatijd.

Serieuze aanpassingen zorgen ervoor dat deze route geheel corona-bestendig afgelegd kan worden. Zo zullen er dit jaar geen opstoppingsgevoelige startgroepen en tableaus vivants zijn en wordt het evenement over vijf dagen uitgesmeerd in de eerste week van de kerstvakantie (van 20 t/m 24 december), eveneens met het oog op het voorkomen van mensenmassa’s. 

Gezinnen en andere belangstellenden kunnen de route zelfstandig lopen op een moment dat het hun past met in achtneming van de RIVM richtlijnen. Op verschillende plekken langs de route (in tuinen of achter ramen bij particulieren) zijn personages uit het kerstverhaal te zien denk hierbij aan standbeelden, houten borden, schilderijen en dergelijke. Kinderen kunnen tijdens de tocht samen met hun ouders of grootouders opzoek naar deze personages die ’s avonds verlicht zullen zijn en daarbij kunnen ze ook meedoen aan een prijsvraag.

Meer info volgt nog
 

  

Locatie:
Gorssel


Locatie

Locatie:
Gorssel

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail