Lange titel:
Concert van het Babylon strijkkwartet

Wanneer:
zondag 13 juni 2021
Waar:
Hanzehof

Omschrijving

De concerten van Kapel op 't Rijsselt vinden tot nader order plaats in de Buitensociëteit van de Hanzehof. Met de coronamaatregelen is in de Kapel slechts plaats voor 40 tot 45 personen en het aantrekkelijke programma trekt aanzienlijk meer bezoekers. Gelet op de tijdelijkheid van deze uitwijk worden vooralsnog deze concerten vermeld in de agenda van Gorssel.nl. 

Babylon Quartet 5In deze concertreeks is zondagochtend 13 juni 2021 een optreden van het Babylon strijkkwartet, met het programma: Dumka / Songbook

Ook het jonge Babylon strijkkwartet staat aan het begin van een ongetwijfeld mooie muzikale carrière. Het ensemble brengt een programma met werk van Slavische klassieke componisten als Dvo?ak en Bartok, alsmede eigen “klassieke” arrangementen van bekende songs uit de tijd dat de meeste concertbezoekers nog naar Radio Veronica luisterden. Slavische componisten lieten zich vooral inspireren door de volksmuziek; met de genoemde arrangementen van modernere songs trekt het kwartet die lijn door naar het heden. Een feest voor Boomers en andere liefhebbers van mooie muziek.
www.babylonquartet.com 

Aanvang 11.30 uur
Entree € 20,-
Reserveren voor concerten kan door het sturen van een mail naar   
Vermeld het concert/de concerten, het aantal plaatsen, uw telefoonnummer én geef aan of de personen van de reservering uit één huishouding komen en dus naast elkaar mogen zitten.
  

 

Locatie:
Hanzehof


Locatie

Hanzehof
Locatie:
Hanzehof

Omschrijving

Theater en congrescentrum Hanzehof
Coehoornsingel 1, 7201 AA Zutphen

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail