Oud papier in Gorssel: De Harmonie blijft trouw ophalen!

Muziekvereniging de Harmonie haalt al jaren bij een aantal vaste adressen in Gorssel op iedere eerste zaterdag van de maand papier op. En dat zullen zij blijven doen. Omdat verenigingen geen papier meer huis aan huis ophalen en ook De Bolderhoek is gestopt met de container aan de Noorseweg kunnen inwoners van Gorssel binnenkort een blauwe container voor oud papier krijgen. Die worden dan na de zomervakantie thuis afgeleverd en vanaf september iedere vier weken geleegd door Circulus-Berkel.

  
     Harmonie oud papier 3 001

     Harmonie oud papier 2

     Harmonie Logo Trans nieuw

Papiercontainer is niet verplicht
De papiercontainer is echter niet verplicht. Begin augustus ontvangt iedereen in Gorssel een brief over de papiercontainer en wie deze niet wil kan zich afmelden. Mensen bij wie De Harmonie het oud papier ophaalt hoeven dus geen container te nemen. “Wij rekenen er eigenlijk al wel op dat wij het oud papier bij die mensen kunnen blijven ophalen, maar we zouden het wel fijn vinden als zij dat even laten weten. En ook als iemand daar helaas mee wil ophouden.” De Harmonie is blij met de mensen die al jaren trouw hun dozen en pakketten met oud papier aan de weg zetten. “Want, we draaien er niet omheen, de inkomsten van oud papier zijn voor onze vereniging belangrijk. En het geeft ook een leuke vorm van binding met onze vereniging, dat merken we regelmatig. We blijven rekenen op uw steun!”

Alleen op afspraak
De vrijwilligers van De Harmonie hebben natuurlijk maar beperkte mogelijkheden om oud papier op te halen. Vandaar dat in eerste instantie mensen waar al papier wordt opgehaald worden gevraagd om aan te geven dat ze daarmee door willen gaan. Maar anderen kunnen zich ook melden bij de Harmonie. Er wordt dan gekeken of dat mogelijk is en zij krijgen daarvan bericht. Het is dus geen huis-aan-huis ophaal, maar alleen op afspraak. Het papier kan dan iedere eerste zaterdag van de maand om 9.00 uur op de afgesproken plaats aan de weg worden gezet. De eerstvolgende papierophaal door De Harmonie is op zaterdagochtend 5 augustus a.s.

OPA
Wordt er al Oud Papier (OPA) bij u opgehaald, of heeft u interesse hiervoor? Stuur een email naar .
Graag daarbij uw woonadres vermelden.

 

Gorssel, 16 juli 2017

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail