Laatste nieuws

Prachtige seizoensopening Openluchttheater

Zondag 12 mei 2024, 15.00 uur: wat een mooie middag voor het eerste optreden in het nieuwe seizoen van het Openluchttheater Gorssel. De zon scheen volop, de vogels floten en op het toneel stond dames vocal group No Romeo’s uit Gorssel. Het talrijke publiek werd op zijn wenken bediend. 

OLTRomeo 3

Bling bling
“Ons programma voor het Openluchttheater is divers”, vertelt Karen Sieders, woordvoerder van het koor, “met nummers van Herbert Grönemeyer en Claudia de Breij tot ABBA en Alicia Keys. En ja, we houden van een beetje ‘bling bling’ en show. Dat maakt de beleving van onze nummers compleet”.
No Romeo’s staat onder muzikale leiding van dirigent Christoph Mac-Carty, de enige ‘Romeo’ in het gezelschap. Met zijn grote muzikaliteit en passie haalt hij het beste in het koor naar boven.

OLTRomeo 1

‘Halt mich’
De recensent van Gorssel.nl mocht de ‘setlist’ inzien en inderdaad, er werd een heel breed muzikaal programma neergezet. Zijn persoonlijke voorkeur? Dat was ‘Halt mich’ van de Duitse zanger Herbert Grönemeyer. Maar er was veel meer: ‘Super Trouper van ABBA, ‘Door de wind’ van Stef Bos, ‘Havanna’, ‘Witch’: het koor reisde de hele wereld over. Met telkens andere opstellingen van de dames was het optreden speels, gevarieerd en bijzonder goed uitgevoerd.

OLTRomeo 4

OLTRomeo 2

Zangcompetitie in Spanje
In oktober van dit jaar doet No Romeo’s mee aan de internationale zangcompetitie Sing for Gold in Barcelona en Calella. Gorssel.nl wenst de dames veel succes in Spanje.

De foto's zijn gemaakt door Frank van Holten


Redactie Gorssel.nl
14 mei 2024

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends