Laatste nieuws

Fysiotherapie de Boer & de Jonge naar nieuw adres

Fysiotherapie de Boer & de Jonge is verhuisd naar Deventerweg 12 in Gorssel. Gorssel.nl bezocht de praktijk in het mooi verbouwde pand en sprak met Karien de Boer-de Jonge.

FysioBoer 2Nieuw adres Fysiotherapie de Boer & de Jonge: Deventerweg 12 in Gorssel

Metamorfose
Karien de Boer-Jonge straalt, ze is reuze trots op haar nieuwe onder­komen. Het is ook meteen duidelijk waarom. Het pand aan de Deventer­weg 12 in Gorssel heeft een metamorfose ondergaan. In het pand waar tot voor kort saxofoon­winkel Saxpoint was gevestigd word je ontvangen aan een frisse en degelijke receptie. Op de achter­wand hangt een prachtig gezicht op de IJssel, alles ademt efficiëntie en vakman­schap. 

FysioBoer 1Karien de Boer-de Jonge

Karien de Boer-de Jonge
Karien volgde haar opleiding in Nijmegen en begon samen met moeder Ineke de Jonge in 2000 een klein opgezette praktijk aan de Flierder­weg in Eefde. De praktijk groeide en verhuisde in 2010 naar ‘t Trefpunt in Gorssel. In 2015 volgde de over­stap naar het gebouw Corpus State aan de Nijverheids­straat 8 in het dorp en de praktijk is nu dus gevestigd aan de Deventer­weg 12 in Gorssel. Ook in Harfsen is Karien neer­gestreken. Aan de Gentiaan 1 werd in 2019 een tweede behandel­ruimte geopend. Kariens moeder Ineke de Jonge heeft haar werkzaam­heden enkele jaren geleden beëindigd.

Behandelingen
De praktijk telt vier behandel­kamers en een prachtige fitness­ruimte. Dat moet ook, want als je gaat op­sommen wat hier aangeboden wordt aan behandelingen dan ben je even bezig. Een poging: algemene fysio­therapie, oefentherapie, manueel therapie volwassenen, handfysio­therapie, orofaciaal (kaak) therapie, MS neurologische revalidatie, osteo­porose, claudicatio therapie (etalage­benen), dry needling, lasertherapie, sport­blessures, ontstekings­klachten, shockwave, medical taping, valpreventie, revalidatie, beweeg­groepen. 

FysioBoer 3Fitnessruimte in het nieuwe pand

Team
Bij Fysiotherapie de Boer & de Jonge staat een team mede­werkers klaar om de hiervoor genoemde behandelingen uit te voeren. Medewerkers voor dit brede aanbod zijn naast Karien de Boer-de Jonge: Manon van Aalst, Gerrianne Brinkman, Margreet Tuitert, Wilma Fraas, Geert Tjeerdsma, Binnur Evcimen en René Olde Klieverik.

Nostalgie
De redacteur van Gorssel.nl die de praktijk bezocht deelt tot slot nog graag een persoonlijke noot: “Het pand staat er prachtig bij en ook de parkeer­plaatsen zijn goed geregeld. De plek bezorgt mij ook een nostalgisch gevoel: want 55 jaar geleden, op de dag van mijn 16e verjaardag, haalde ik hier mijn nieuwe brommer op bij Rijwiel­handel Jansen. Dat was dus in 1969: waar blijft de tijd?
Gorssel.nl wenst Karien en haar team alle goeds op de nieuwe locatie. 


Redactie Gorssel.nl
14 mei 2024

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends