Laatste nieuws

34e Omloop van Gorssel

Op zondag 19 augustus 2018 organiseert WTC Gorssel wederom de Omloop van Gorssel, een fietsevenement waar voor mountainbikers en wielrenners uit de wijde omtrek aan meedoen. Zowel de jeugd als volwassenen kunnen genieten van de prachtige omgeving van Gorssel. De routes zijn 29 of 45 kilometer voor de mountainbikers en 60 of 100 kilometer voor de racefietsers.

NTFU Klassieker
Omloop2016Dimitri 10Vanwege de goede organisatie is de Omloop door de fietsersbond NTFU gewaardeerd met drie sterren, het meest haalbare, en mag daarmee de titel ‘NTFU Klassieker’ voeren. De Omloop van Gorssel kent zowel tochten over verharde wegen (60 en 100 km) als twee MTB-afstanden (29 en 45 km). Alle routes zijn volledig uitgepijld en gaan langs de mooiste plekjes van de Achterhoek, de prachtige Holterberg en de bosrijke gebieden van Salland.

Stay Okay
Start en finish zijn bij het fraaie Noorse jachthuis van StayOkay ‘De Kleine Haar’ in de Kring van Dorth. Er kan gestart worden tussen 8.00 en 10.30 uur.  Na afloop kan bij De Kleine Haar natuurlijk gezellig worden nagepraat in de fraaie tuin of in het Noorse jachthuis. Er kan worden verkleed en gedoucht, het afspuiten van de fiets is mogelijk en er is voldoende parkeerruimte.

Deelname aan de tocht is voor jeugd tot 15 jaar gratis. Deelnemers van 15 jaar en ouder betalen € 5,- als ze TFK houder zijn en anders € 6,-. Inschrijven voor de tochten kan voor de start bij de Stayokay, maar voorinschrijven kan ook (zie links hieronder).

 

  

Gorssel, 14 augustus 2018

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends