Laatste nieuws

Aangepaste Herdertjestocht

De Herdertjestocht op zaterdag 23 december gaat door, maar vanwege de regen en de wind wel in een andere vorm: bezoekers zijn welkom in de kerk. Het kerstverhaal met Jozef en Maria en het kindje Jezus onder de toren en natuurlijk met engelen is er wel, bezoekers zijn dus welkom in de kerk.

Herdertjestocht2022 2 kleinVeel te nat
Het lopen van de tocht zelf gaat niet door. Bezoekers en spelers worden allemaal veel te nat. De 1000 lichtjes waaien of regenen uit en dat wil niemand. Maar alles afblazen is niet nodig. Het organisatieteam wil heel graag samen met Gorsselnaren de kerstdagen inluiden met muziek en iets lekkers.

Welkom in de kerk
Op zaterdag 23 december is iedereen dus vanaf 19.15 uur welkom in de kerk in Gorssel voor warme chocolademelk en een kerstkransje, om te genieten van de muziek van de Harmonie met het Jeugdorkest en om gezellig samen te zijn.
Wilt u vanaf 19.15 uur binnenkomen? Dat is het meest praktisch voor de organisatie. Het organisatieteam: “We verheugen ons op uw komst. Zo wordt het toch nog een mooi begin van de kerstvakantie!”

  

Gorssel, 23 december 2023

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends