Laatste nieuws

Aanmelding voor Sportverkiezing Lochem weer geopend

Op vrijdag 12 februari 2016 vinden voor de vierde keer de Sportverkiezingen Lochem plaats. Er zijn dit jaar twee categorieën bij gekomen, namelijk die voor de Sportvrijwilliger en Sportfoto. Daarnaast blijven de traditionele categorieën voor SportTalent, JeugdSportploeg, SportVrouw, SportMan en volwassen Sportploeg bestaan. Kandidaten kunnen vanaf nu worden voorgesteld.

Nieuwe categorieën: Sportvrijwilliger en Sportfoto
Sportverkiezing prijswinnaars2014-KLDe winnaars van de Sportverkiezing Lochem 2014Op veler verzoek zijn er dit jaar twee prijscategorieën bij gekomen. Meerdere sportverenigingen hadden voorgesteld de categorie van Sportvrijwilliger toe te voegen. Dus heeft u een bijzondere vrijwilliger in de vereniging? Dan is dit de uitgelezen kans om die vrijwilliger in het zonnetje te zetten! Uiteindelijk zullen drie genomineerden in de finale staan en zal er één winnaar gekozen worden.
Naast deze categorie kan iedereen een mooie foto aanmelden voor de nieuwe categorie Sportfoto van het jaar. Ook hier zullen drie foto’s in de finale worden vertoond en zal één foto winnen. De winnaar van de sportfoto zal door een aparte vakinhoudelijke jury worden bepaald.
De organisatie is nog op zoek naar een sponsor die alle foto’s wil afdrukken zodat deze als expositie op de avond zelf kunnen worden vertoond in de zaal. "Het zou natuurlijk erg mooi zijn als we op deze manier de zaal een extra sfeervolle aankleding kunnen geven." 

Aanmelden:
Het is nu al mogelijk om een kandidaat in één van de genoemde categorieën aan te melden. Op de site www.sportverkiezinglochem.nl is te lezen aan welke voorwaarden een voordracht moet voldoen. De organisatie heeft deze voorwaarden nadrukkelijk zo laagdrempelig mogelijk geformuleerd. Juist het stimuleren van de breedtesport en voor het voetlicht brengen hoe de sport het in onze eigen gemeente doet is een van de doelen van het organiseren van de sportverkiezingen. Iedereen, burger, bestuurder, sportvereniging, etc., mag een voordracht doen. Helpt u mee om zoveel mogelijk sporters, Sportvrijwilligers en Sportfoto’s te laten schitteren tijdens de finale avond van de Sportverkiezingen? De organisatie kijkt erg uit naar uw voordrachten!

Sponsoring:
De komende maanden gaan de werkgroepleden weer druk aan de slag met het binnenhalen van de benodigde sponsoren en financiën. Voorzitter Corrie de Zwaan: “Dit is elke keer weer een grote uitdaging. Mocht u of uw bedrijf ons willen sponsoren neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan kunnen wij u op de hoogte brengen van de diverse sponsorpakketten en mogelijkheden.”


Gorssel, 7 september 2015

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends