Laatste nieuws

Aanmeldingen voor Sportverkiezing gestart

Op zaterdag 4 maart 2017 is voor de vijfde keer op rij de finale avond van de Sportverkiezing van de gemeente Lochem. De feestelijke lustrumavond zal plaatsvinden in de Schouwburg Lochem. Op deze avond worden veel sporters en sportploegen in de spotlight gezet.

     SportverkiezingAlleWinnars

      De winnaars van de Sportverkiezing 2015 (boven) en
      Anton Klijn Velderman wordt Sportvrijwilliger van 2015
      voor zijn jarenlange inzet voor Sportvereniging Epse
      en wordt gefeliciteerd door
burgemeester Sebastiaan
      van ’t Erve.

     SportverkiezingAnton

 

Elk jaar worden de verkiezingen gehouden voor verschillende categorieën. Sinds vorig jaar is dat ook de categorie Sportvrijwilliger van het jaar. Verenigingen hebben vaak vrijwillige toppers in huis voor bestuurlijke taken, als commissielid, trainer, of vrijwilligers die onmisbaar zijn voor onderhoud of hand- en spandiensten. Mensen die zich al jaren met veel passie inzetten voor hun club. Als leden van een vereniging menen een bijzondere vrijwilliger in huis te hebben dan is dit een goede mogelijkheid om die vrijwilliger in het zonnetje te zetten.

De Sportraad Lochem nodigt iedereen uit om kandidaten voor te dragen. Voordrachten kunnen gedaan worden door sportverenigingen, maar dat mogen ook familieleden, buren, etc. zijn. Kortom elke burger uit de gemeente Lochem kan iemand voordragen! De uiterste datum hiervoor is 22 december 2016. De aanmeldingen komen op de website van de Sportverkiezing te staan, zodra ze binnen zijn.

Meer informatie is te verkrijgen via www.sportverkiezinglochem.nl  
Daar kunt u ook de aanmeldingsformulieren vinden.

Gorssel, 6 december 2016

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends