Laatste nieuws

ABN AMRO wil kantoor Gorssel per 17 mei sluiten

De verontruste leden van het actiecomité 'Stop sluiting ABN AMRO kantoor Gorssel' waarderen juist de goede service van het ABN AMRO-filiaal in Gorssel. “Wij willen uw huisbankier zijn met dienstverlening die het verschil maakt; altijd persoonlijk, waar en wanneer u wilt“ staat op de muur van het filiaal geschreven en de beheerder en vaste medewerkster van het kantoor, vertrouwde gezichten voor de klanten, deden zeker hun best om dat credo waar te maken. Niet meer vanaf 17 mei dus, althans niet meer in Gorssel.

Dat zou zeker een probleem zijn voor de oudere mensen in Gorssel, die geen computer hebben en die hun bankzaken nog graag persoonlijk aan een balie regelen.

Niettemin hoopt het actiecomité het tij te keren. Zij zijn een handtekeningenactie gestart en roepen iedereen in Gorssel op om as vrijdagmiddag, 5 april vanaf 13.30 uur, zijn of haar protesthandtekening te komen zetten in of bij het kantoor van ABN AMRO aan de Hoofdstraat 69.

Eerder zijn al SNS en de Regiobank uit Gorssel verdwenen en is de Rabobank sterk afgeslankt tot een kleine nevenvestiging met beperkte openingstijden. Het zou voor Gorssel  goed zijn als de vestiging van ABN AMRO Bank zou blijven.

Contactpersoon van het actiecomité: Ingrid van Orden
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Gorssel, 3 april 2013

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends