Laatste nieuws

Actie Boodschappen delen zoekt sponsoren

De actie ‘Boodschappen delen’ is op zoek naar sponsoren. De actie is immers nog steeds nodig en het winkeltje in De Brink in Gorssel krijgt weer nieuwe klanten. 
De actie helpt mensen die - om wat voor reden dan ook - niet naar de voedsel­bank kunnen, maar die wel klem zitten en ieder dubbeltje moeten omdraaien. Er wordt niet gecontroleerd, alles gaat in vertrouwen. 

Donaties
BoodschappenFolder klein'Boodschappen delen – maak er een gewoonte van'De organisatie: “Gelukkig zijn er mensen die steeds kijken op Gorssel.nl om ons te helpen met de bood­schappen die we nodig hebben. Daar zijn we heel blij mee. We moeten de schappen in de winkel immers steeds aanvullen”. De mensen achter de actie zijn blij dat ze ook hulp krijgen in de vorm van donaties. Daarmee kunnen ze de aan­vullingen betalen. Iedere maand een klein bedragje, zodat er bood­schappen gekocht kunnen worden die niet zijn ingebracht. Er wordt gekeken naar aanbiedingen bij diverse winkels, zodat iedereen die dat nodig heeft met een klein steuntje in de rug geholpen kan worden. 
“We zijn al blij met € 10 per maand.”

Sponsor worden
U kunt sponsor worden met een regel­matig bedrag, waarmee aanvullende artikelen kunnen worden gekocht. 
Ook bedrijven en organisaties kunnen de actie steunen. Het afgelopen jaar was Rotary Gorssel behulp­zaam met een maandelijks bedrag. “Dankzij Rotary Gorssel hebben we mensen blij kunnen maken. We hopen dat andere bedrijven dat voorbeeld willen volgen”. 
Het bankrekeningnummer is: NL62 RABO 0343 9832 49 t.n.v. Protestantse Gemeente Gorssel/Epse inzake Boodschappen Delen. Giften zijn aftrekbaar bij de aangifte Inkomstenbelasting omdat de Protestantse Gemeente een ANBI -status heeft.
Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Gorssel, 22 april 2024

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends