Laatste nieuws

Actie kerkbalans 2018: Geef voor je kerk

KerkbalansVoorbladKL

De landelijke campagne Kerkbalans is een initiatief van de Rooms-Katholieke Kerk, de Protestantse Kerk in Nederland en de Oud-Katholieke Kerk. Met meer dan 2000 deelnemende kerken is het de grootste fondsenwervende actie in Nederland. De kerk heeft een belangrijke plek in de samenleving. Omdat de lokale kerk zonder bijdragen van de leden niet kan bestaan, is er de Actie Kerkbalans.
De actie loopt van 20 januari t/m 3 februari 2018.

Onze kerken... midden in de dorpen
In Gorssel, Epse en Joppe gaan 70 vrijwilligers op pad om geld in te zamelen voor de Protestantse kerk. “Als gemeente staan we graag midden in de dorpen. Onze kerken vormen het hart van de gemeente. Niet alleen op zondagochtend openen we onze deuren. Voor veel andere activiteiten weten mensen de weg naar onze kerken te vinden. Het zou prachtig zijn als we ook komend jaar een zinvolle rol kunnen spelen voor onze gemeenteleden en onze buren. Helpt u mee om opnieuw van betekenis te zijn?”

Ook mensen die geen lid zijn van de kerkgemeenschap, kunnen het werk financieel ondersteunen. Bijdragen zijn welkom op rekening NL 80 RABO 0322302552 t.n.v. Prot. Gemeente Gorssel/Epse.

Gorssel, 20 januari 2018

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends