Laatste nieuws

Actie voor collectieve inkoop zonnepanelen/warmtepompen

LochemEnergie heeft een actie opgezet voor collectieve inkoop en installatie van warmte­pompen en zonne­panelen voor woning­eigenaren in de gemeente Lochem. Op 12 april 2023 is er een informatie­avond in ’t Trefpunt in Gorssel.

Collectieve inkoop
LESamen 1 kleinLochemEnergie: collectieve inkoop warmtepompen en zonnepanelenVia contacten met woning­eigenaren met goede ervaringen met bepaalde installatie­bedrijven selecteerde Lochem­Energie een aantal onder­nemingen. Daaruit ontstond een actie voor collectieve inkoop en installatie van warmte­pompen en zonne­panelen. Tonnie Tekelenburg, coördinator buurt­aanpak van LochemEnergie: “Lochem­Energie is geen partij in het traject van offerte tot uit­voering, maar biedt woning­eigenaren onder­steuning door de inzet van energie­coaches, zogenaamde ‘buurtanjagers’ en ervarings­deskundigen”.
De ondernemingen hebben aangegeven dat zij de eerste honderd klanten die zich aan­melden nog dit jaar van dienst kunnen zijn.(Klanten worden behandeld op volgorde van aanmelding en wacht­tijden kunnen oplopen tot een half jaar.)

Interesse of meedoen?
Aanmelden voor de collectieve inkoop­actie kan tot 6 mei 2023 via lochemenergie.net/samen-doen.
Wie meer informatie wil kan terecht bij een van de informatie­avonden die Lochem­Energie organiseert. Bezoekers krijgen uitleg over de collectieve inkoop en kunnen contact leggen met de betreffende installatie­bedrijven. De eerstvolgende informatie­avond is op woensdag 12 april 2023, aanvang 19.30 uur in ’t Trefpunt, Molenweg 53-55, 7213 XD in Gorssel. Graag aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Gorssel, 21 maart 2023

 

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends