Laatste nieuws

Actueel aanbod huurwoningen IJsseldal Wonen

HaerkampIJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Om het aanbod beter zichtbaar te maken voor de inwoners van Gorssel worden aangeboden woningen ook via Gorssel.nl bekendgemaakt. Het actuele aanbod betreft een seniorenwoning aan de Smitskamp.

Seniorenwoning
Het actuele aanbod betreft een seniorenwoning (slaapkamer beneden en een tweede slaapkamer boven) aan de Smitskamp 3 in Gorssel. De totale huurprijs bedraagt € 466,22 per maand. De minimumleeftijd is 55 jaar. Op deze woning kan gereageerd worden via www.woonkeus-stedendriehoek.nl (zoeken op Gorssel). De reactietermijn loopt tot en met maandag 24 februari 2014, 10.00 uur.

WoonkeusStedenDriehoekLogoTransWoonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek.
IJsseldalLogoHet actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woningaanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.

Informatie
Voor informatie, zie IJsseldal Wonen en Woonkeus Stedendriehoek.


Gorssel.nl
20 februari 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends