Laatste nieuws

Actueel aanbod huurwoningen IJsseldal Wonen

   
     Ruiterweg 27
      Seniorenwoning Ruiterweg 27 (afbeelding boven)
      en jongerenwoning Prunusweg 9

     Prunusweg 9

Seniorenwoning
De seniorenwoning (slaapkamer beneden en een tweede slaapkamer boven) ligt aan de Ruiterweg 27 in Gorssel. De totale huurprijs bedraagt € 488,18 per maand. De minimumleeftijd is 55 jaar. Op deze woning kan gereageerd worden via www.woonkeus-stedendriehoek.nl (zoeken op Gorssel). De reactietermijn loopt tot en met maandag 10 maart 2014, 10.00 uur.

Jongerenwoning
De jongerenwoning (laagbouw met twee kamers) bevindt zich aan de Prunusweg 9 in Gorssel. De totale huurprijs bedraagt € 501,80 per maand. De minimumleeftijd is 27 jaar. Voor deze woning geldt voorrang voor dorpsbinding. 
Op deze woning kan gereageerd worden via
www.woonkeus-stedendriehoek.nl (zoeken op Gorssel). De reactietermijn loopt tot en met maandag 10 maart 2014, 10.00 uur.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek.
Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woningaanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.

Informatie
Voor informatie, zie
IJsseldal Wonen en Woonkeus Stedendriehoek.


Gorssel.nl
6 maart 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends