Laatste nieuws

Afscheid burgemeester Spekreijse

Spekreijse325pxSpekreijse neemt geen afscheid in de vorm van een traditionele receptie. Instellingen en organisaties waarmee hij tijdens zijn burgemeesterschap te maken had, krijgen in de maand september een afscheidsbezoek van hem. Voor inwoners die afscheid willen nemen wordt op 24 september in Filmhuis Lochem een avond georgansieerd waarbij de door Spekreijse uitgekozen film ‘As it is in heaven’ zal draaien, een bijzondere film van de Zweedse regisseur Kay Pollak.
De ontvangst is vanaf 19:00 uur; om 19:30 uur geeft Frans Spekreijse een toelichting op zijn filmkeuze. Ook zijn er bijdragen van gemeenteschrijver A.L. Snijders en pop- en musicalkoor Popcorn.
Burgemeester Frans Spekreijse: “Ik neem graag afscheid van mensen op een manier die bij mij past. Ik ga graag naar de mensen toe. De mogelijkheid om voor één keer gastprogrammeur te zijn van Filmhuis Lochem vind ik een mooie gelegenheid om een ieder die dit wil te ontvangen en mijn filmkeuze te gaan zien”.

Reserveren
In de zaal is plaats voor 400 gasten. Een deel van de gasten ontvangt een persoonlijke uitnodiging. De resterende ruim 300 plaatsen zijn beschikbaar voor inwoners. Reserveren kan vanaf woensdag 4 september via de website van Schouwburg Lochem (schouwburglochem.nl) en vanaf 10 september telefonisch (0573-250051) of aan de balie van het Bespreekbureau van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Aan de filmvoorstelling zijn geen kosten verbonden. Een drankje bij binnenkomst en na afloop van de film zijn inbegrepen. Wees er snel bij, want vol is vol.

Het Filmhuis is gevestigd in de Schouwburg Lochem, Oosterwal 22, 7241 AR Lochem.

Donatie
Frans Spekreijse is als onderwijsspecialist al sinds 1976 actief betrokken bij het oplossen van laaggeletterdheid in Nederland. Hij wil geen afscheidscadeaus. Wilt u toch iets doen? Dan stelt hij het bijzonder op prijs als u een gift wilt doen voor dit doel. Dit kan op de filmavond zelf.
Burgemeester Frans Spekreijse (60 bij zijn afscheid) is sinds 2005 burgemeester van Lochem en vervulde daarvoor het ambt in het Noord-Hollandse Wieringermeer. 

 
Lochem/Gorssel, 4 september 2013

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends