Laatste nieuws

Afsluiting N348 kruispunt Jodendijk/Scheuterdijk

JodendijkScheuterdijk kadviewer.kademo.nlGR kleinLuchtfoto Zutphenseweg/Scheuterdijk/Jodendijk (bron: kadviewer.kademo.nl)

De reconstructie van het kruispunt Jodendijk/Scheuterdijk in de N348 bij Eefde nadert zijn voltooiing: de weg ter hoogte van de kruising wordt wegens asfalterings­werkzaamheden in beide richtingen afgesloten op vrijdag 10 september vanaf 19.00 uur tot maandag 13 september 05.00 uur.

Nieuwe situatie
Als het werk is afgerond, zijn de aansluitingen van de Jodendijk en de Scheuterdijk op de N348 afgesloten voor gemotori­seerd verkeer. Autoverkeer vanaf de Jodendijk bereikt de N348 dan via de Quatre Brasweg of de Mettray­weg in Eefde. De aansluiting van de Scheuter­dijk op de N348 vindt plaats via een nieuw aangelegde parallel­weg aan de oostzijde van de N348 richting Eefde (na de rotonde). Deze parallelweg heeft fiets­stroken aan weerszijden en voor autoverkeer geldt op deze weg een maximum­snelheid van 60 km per uur. Fietsers kunnen het kruispunt Jodendijk-Scheuterdijk wel oversteken. Om de over­steek naar het aan de oostzijde van de N348 gelegen fietspad veiliger te maken is ter hoogte van de Jodendijk een midden­geleider aangelegd. Ook de aansluiting van de Zutphenseweg op de N348 in Eefde (na de rotonde) is aangepast, zodat deze veiliger is voor fietsers. 

Omleiding
Tijdens de afrondende werkzaamheden wordt fiets- en gemotoriseerd verkeer omgeleid.
Meer informatie: www.gelderland.nl/N348-Eefde-A1-kruising-Jodendijk-Scheuterdijk.

Redactie Gorssel.nl
6 september 2021

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends