Laatste nieuws

Ambitieuze plannen bij Kampeerpark Het Waldhoorn

Een van de overnachtings- en verblijf­adressen in de rubriek ‘Erop uit’ op Gorssel.nl is Kampeerpark Het Wald­hoorn in Eefde. De nieuwe eigenaren hebben ambitieuze plannen. Er worden lodges gebouwd en een oude ligstal zal plaats maken voor een nieuw restaurant. Gorssel.nl bracht een bezoek aan Het Wald­hoorn, gelegen net buiten Eefde in de nabijheid van het sluizencomplex in het Twentekanaal. 

Waldhoorn 1

Idyllisch
Het Waldhoorn ligt op een idyllische plek, met een grote water­partij, enkele boerderijtjes en een oude lig­stal die is omgebouwd tot restaurant. Maar dat aanzicht gaat veranderen, want binnen een paar jaar ver­rijst hier een park met ongeveer honderd ‘lodges’. Lodges zijn luxe en compacte huisjes die voorzien zijn van alles wat het leven comfortabel maakt: een volledig uitgeruste keuken en bad­kamer behoren tot de standaard­voorzieningen. Er is geen gas­aansluiting nodig, alleen nog een stroom­voorziening. De huisjes zijn geïsoleerd en vallen onder energielabel A. 

Walhoorn 3

Familiebedrijf
Gorssel.nl sprak met Maarten Jansen en Albert Nikkels, twee zwagers die samen met hun partners, respectievelijk Rosenna en Eva (Maarten en Eva zijn broer en zus), enthousiast hun plannen uit de doeken doen. Maarten vertelt: “We zijn een familie­bedrijf en al sinds jaren exploitant van camping Jong Amelte en restaurant Jansen en Jansen in Gorssel. Dit is een prachtige uitbreiding”. Het Wald­hoorn wordt beheerd door Albert Nikkels en Eva Jansen.

Walhoorn 2jpgAlbert Nikkels (l.) en Maarten Jansen

Showmodellen
De overvloedige regen­val van de laatste tijd zorgde voor vertraging, maar er zijn al een paar lodges geplaatst. Deze show­modellen zijn volledig ingericht en kunnen bezichtigd worden.
Albert Nikkels: “Belangstellenden kunnen altijd terecht op het park. Een afspraak is zo gemaakt, er is altijd iemand aanwezig. Eva en ik verzorgen graag een rond­leiding”. Albert is bereikbaar via tel. 06-13331441. 

Kampeerpark Het Waldhoorn
Boedelhofweg 112-114
7211 BT Eefde
Website


Redactie Gorssel
27 juni 2024

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends