Laatste nieuws

Andere opzet kerstmarkt ‘t Trefpunt

KerstmarktTrefpunt kleinNu inschrijven voor deelname kerstmarkt Trefpunt

Al vele jaren organiseert ’t Trefpunt rond de kerstdagen een goed bezochte binnen- en buiten­markt. In 2020 kon er vanwege de situatie rond Covid-19 niets georganiseerd worden, maar ’t Trefpunt heeft niet stil­gezeten. Op 12 december 2021 is er weer een kerstmarkt, wel in een iets andere opzet.

Naar buiten
Volgens de organisatie is de sporthal een ongezellige ruimte om een kerst­sfeer te creëren. De meeste kramen verhuizen daarom naar buiten. Een greep uit het aanbod: kramen met kerst­artikelen, brocante, glühwein, warme sjaals, houtsnij­werk, leren tassen, kerst­stukjes, snert, ‘scrapalbums’ en kerstkransen. Binnen komen ook nog kramen te staan, maar dan in de hal en het horeca­gedeelte. Iedereen die spullen verkoopt die met kerst te maken hebben kan een kraam huren: er wordt niet meer vast­gehouden aan het creatieve karakter van het aanbod. 

Inschrijven
De inschrijving voor de kerstmarkt is geopend. Voor meer informatie of een inschrijfformulier: e- mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Gorssel, 6 oktober 2021

 
Nagekomen bericht:  I.v.m. de aangescherpte coronamaatregelen gaat de in dit artikel besproken kerstmarkt niet door.

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends