Laatste nieuws

Anton Klijn Velderman genomineerd als sportvrijwilliger van het jaar

De Sportraad Lochem heeft Gorsselnaar Anton Klijn Velderman genomineerd voor titel Sportvrijwilliger van het jaar. Anton verdient deze titel voor zijn jarenlange inzet voor SV Epse.

AntonKlijnVeldermanKLDe thans 77-jarige Anton Klein Velderman werd in 1949 op 11 jarige leeftijd lid van de Sportvereniging Epse. Hij voetbalde in diverse jeugdteams en later in vele seniorenelftallen.
Zijn warme hart voor de vereniging werd niet veel later duidelijk. Anton werd eerst leider van jeugdelftallen en later begeleidde hij vele seniorenelftallen en was tegelijkertijd grensrechter bij het eerste elftal. Gedurende ruim 30 jaar was Anton na zijn actieve 35 jarige voetbalcarrière zo bij vele elftallen op het veld betrokken.

Anton helpt de vereniging ook op veel andere gebieden. Hij heeft 20 jaar dienst uitgemaakt van het voetbalbestuur, ruim 30 jaar wekelijks bardiensten gedraaid en helpt al ruim 40 jaar, eens per 6 weken, met het ophalen van oud papier. Dit laatste doet hij nog steeds met veel plezier.
Ook als er geen activiteiten zijn bij de sportvereniging is Anton er te vinden. Het onderhoud van de velden is Anton zijn lust en leven. Gedurende de laatste 25 jaar was Anton mede aanjager voor het veldonderhoud. Elke maandag en vrijdagochtend is hij nog steeds te vinden op de velden. Hij zorgt ervoor dat zowel het veld als het complex er netjes uit blijft zien.

Stem op Anton!
Alle reden dus om Anton eens goed in het zonnetje te zetten en wie weet wordt hij met uw stem sportvrijwilliger van jaar. Op de website www.sportverkiezinglochem.nl kunt u uw stem uitbrengen. Stemmen is mogelijk tot 10 februari.

Vrijdagavond 12 februari wordt de winnaar bekend gemaakt bij Zalencentrum Stegeman in Laren. Ieders aanwezigheid hierbij wordt zéér op prijs gesteld. Hiervoor graag aanmelden bij Jan Aarnink via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of 0570-631082. Bij voldoende interesse zal er vervoer geregeld worden.

Gorssel, 15 januari 2016

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends