Laatste nieuws

Atelier ZoGemaakt, kunstlessen speciaal voor kinderen

Maaike ter Harmsel is druk in de weer met alle voorbereidingen, want op zaterdag 1 maart start zij in Gorssel met haar Kinderatelier ‘ZoGemaakt’. Dan is er een Kinderkunstdag in haar atelier aan de Molenweg en daarna start een cursus van 6 lessen.

ZoGemaaktMaaikeMaaike ter Harmsel start een kinderatelier in Gorssel. Zaterdag 1 maart is er een Kinderkunstdag en daarna start een cursus van 6 lessen.Het idee is ontstaan samen met haar drie collega´s Simone van der Meulen, Monica Sierat en Marjolein Verbruggen. Met alle creativiteit samen gebundeld gaan ze alle vier zelfstandig op zoek naar enthousiaste kinderen die graag onder en na schooltijd willen leren tekenen, schilderen, werken met klei, piepschuim, ijzerdraad en nog véél meer.

Kunstlessen op school
Op de Vullerschool verzorgt Maaike ter introductie kunstlessen tijdens schooltijd. Zo gaan de groepen 3 en 4 zich verstoppen als een groot vriendelijk monster. D
e groepen 5 en 6 gaan een echte stad bouwen en de groepen 7 en 8 gaan aan de slag met het draad van Calder. Ondertussen ontstaat er in school een spetterende tentoonstelling!

Kinderkunstdag op zaterdag 1 maart
Enthousiaste kinderen kunnen zich opgeven voor de kinderkunstdag op zaterdag 1 maart aan de Molenweg 58. Ze gaan dan van 14.00 tot 17.00 uur creatief aan de slag met verschillende materialen en technieken. Wat dacht je bijvoorbeeld van stoer vliegen met Leonardo Da Vinci? Of je kan leren marmeren en de mooiste schilderijtjes maken met echte drukinkt.
Poster van deze dag (pdf); Kosten € 15,-; Opgeven: zie onder

Cursus in 'Atelier ZoGemaakt'
Bovendien kunnen kinderen zich opgeven voor een cursus in het ´Atelier ZoGemaakt´. In het atelier gaan kinderen zich nog meer onderdompelen in het maken van mooie kunstwerken. De afwisseling is divers, de kinderen gaan namelijk hun creativiteit zowel tweedimensionaal als driedimensionaal uiten. Kinderen leren 'kijken' en hun 'creativiteit' gebruiken. Vanaf vrijdag 7 maart start het ´Atelier ZoGemaakt’ aan de Molenweg 56. Een cursus bestaat uit 6 lessen. Om de kinderen voldoende aandacht te kunnen geven wordt gewerkt in drie kleine groepen. De prijs is € 36,- voor zes lessen van 1,5 uur inclusief materiaal. 

ZogemaaktLogoLesdata: vrijdag 7, 14, 21 en 28 maart, 4 en 11 april 2014.
Voor de jonge kinderen van 14.00 tot  15.30 uur
Tweede groep van 15.30 tot 17.00 uur 
Derde groep van 17.00 tot 18.30 uur


Meer informatie over Atelier ZoGemaakt in Gorssel? Kijk op de site
www.zogemaakt.com , stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-22119663


Gorssel, 13 februari 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends