Laatste nieuws

Avond4daagse van 23 t/m 26 mei

De Avond4daagse Gorssel & Epse komt er weer aan. De eerste dag is dinsdag 23 mei 2023 en de feestelijke intocht met uitreiking van de medailles is vrijdag 26 mei.

Avond4daagse Flyer kleinEr wordt iedere avond een andere route gelopen van ongeveer 5 kilometer. Start is steeds om 18.00 uur vanaf verschillende locaties. Dinsdag bij de Vullerschool, woensdag bij SV Epse, donderdag bij de Zessprong en vrijdag weer bij de Vullerschool. De feestelijke intocht met uitreiking van de medailles is op het Oldenhofplein. Daar worden de kinderen tussen 19.30 en 19.45 uur verwacht.

Inschrijven
Inschrijven kan per e-mail voor dinsdag 23 mei Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld daarin de voor- en achternaam van het kind en voor de hoeveelste keer hij of zij meeloopt, in verband met de medaille.
Deelname kost € 5,- per kind, te betalen op rekening NL49 RABO 0341 5721 60 t.n.v. Stichting 4Daagse Gorssel o.v.v. voor- en achternaam van het kind.

De organisatie is niet verantwoordelijk voor en houdt geen toezicht op de kinderen. Ouders en verzorgers zijn welkom om mee te lopen.
 

 

Gorssel, 16 mei 2023

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends