Laatste nieuws

Beeldentuin bij Galerie Stijl

Galerie Stijl in Eefde heeft behalve expositeiruimtes ook een fraaie beeldentuin. In de mooie volgroeide tuin zijn 50 beelden en sculpturen van twaalf verschillende kunstenaars bijeen gebracht tot de zomerexpo ‘Abstracties in beeld’.

GalerieStijl Beeldentuin2019Beeldentuin van Galerie Stijl in de voormalige modeltuinen van KawiWat nu de beeldentuin van Galerie Stijl is, was in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw modeltuin van tuin­centrum Kawi. Galerie Stijl heeft daardoor een mooi volgroeide tuin met bijzondere bomen en planten die ook voorkomen in een arboretum. Door het plaatsen van abstracte beelden en sculpturen, uitgevoerd in verschillende materialen is er een bijzondere beelden­tuin ontstaan. Een locatie waar abstracte kunst en natuur samen gaan.

Galerie Stijl beschikt in totaal over bijna 6.000 m2 galerieterrein, bestaande uit een galerie, een museum­paviljoen, diverse kunst­gebouwtjes, een beelden­galerij en een beelden­tuin.

In de galerie is momenteel de expositie titel 'Geometrische werken' van Chr. Paul Damsté. In het museum­paviljoen is een overzichts­tentoonstelling van Henk Zweerus. Meer over deze tentoonstellingen en kunstenaars leest u in het hieronder vermelde nieuwsbericht.

Galerie Stijl
De galerie is gespecialiseerd in abstracte kunst van diverse kunstenaars met een voorkeur voor geometrisch werk. Galerie Stijl is in 1989 in Arnhem gestart, is in 2017 verhuisd naar Eefde en eind september 2018 na een verbouwing weer heropend. 
Galerie Stijl is gevestigd aan de Zutphenseweg 132 in Eefde, in het gebouw net na de spoorwegovergang waar tot 2017 galerie BGO132 was gevestigd.

Geopend van donderdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur.
Toegang € 6,50 , kinderen tot 12 jaar gratis.
   

  
Gorssel, 7 mei 2019

   

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends