Laatste nieuws

Beginnerscursus bridge: nog enkele plaatsen vrij

De informatieavond Kennismaking met Bridge op 15 september j.l. in ’t Trefpunt in Gorssel was voor veel mensen aanleiding om zich op te geven voor de cursus Starten met Bridge. Het aantal aanmeldingen is zelfs zo hoog dat de organisatie heeft besloten een middag en een avond sessie te houden. Door deze uitbreiding is er ruimte om nog meer mensen op de cursus toe te laten.

Bridgecursus kleinBridgecursus start donderdag 29 september 2022 in 't TrefpuntDe cursus is een initiatief van de gezamenlijke bridge­clubs uit Epse, Harfsen en Gorssel en is bedoeld voor jong en oud. Een professionele bridge­docent zal de cursisten wegwijs maken in dit leuke en uitdagende gezelschaps­spel.
De cursus van 12 middagen of avonden wordt gegeven in ’t Trefpunt in Gorssel. De eerste les is op donderdag 29 september en het loopt door tot en met 15 december. De middag­sessies beginnen om 14.30 uur, ’s-avonds is de start om 19.30 uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Willy Oolthuis, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 0575-492607 of 06-51401802
 

Gorssel, 26 september 2022

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends