Laatste nieuws

Bekende ondernemers, nieuwe locaties

Dat winkels en zorgverleners verhuizen is van alle tijden, maar op dit moment is een aardige carrousel gaande in Gorssel. Het goede nieuws: Gorssel kan er trots op zijn dat er in de afgelopen jaren geen of nauwelijks leegstand is geweest en dat lijkt zo te blijven.

Fietsvakantiewinkel
Fietswinkel 1 2 24 1 kleinEr wordt nog gewerkt aan de laatste details van Fiets­vakantie­winkel Saint Christopher. De winkel is vanaf 1 februari 2024 gevestigd aan de Hoofdstraat, naast Den OldenhofEnige tijd terug heeft kapper Frendz de zaak in Gorssel gesloten. De ruime winkel naast Den Oldenhof kon vanwege personeels­gebrek niet de gewenste bezetting krijgen en de activiteiten zijn nu geconcentreerd in Twello waar Frendz al langer gevestigd was. Saint Christopher Fiets­vakantie­winkel van ondernemer Michiel van de Brink is nu de trotse huurder van die ruimte. De winkel is weer net zo gezellig ingericht als de eerdere ruimte aan het Nijverheids­plein. Daarbij valt meteen op hoe ruim de zaak is. Plek genoeg voor tientallen fietsen en heel veel accessoires. Ook de palmboom is mee­verhuisd, wat voor een heerlijk vakantie­gevoel zorgt. De ‘snoep­winkel voor lange­­afstands­fietsers, vakantie­fietsers en wereld­reizigers’ heeft klanten uit heel Nederland en zelfs daarbuiten.
Saint Christopher was gevestigd in het pand van Kreeftenberg aan het Nijverheids­plein. Het is nog niet bekend wat met die ruimte gaat gebeuren.

Tandarts Bartz
Aan het Nijverheidsplein is wit- en bruingoed­winkel Gewoon Goed Gorssel (GGG) gesloten. Eigenaar Stefan Westerbeek is vooral druk met SoundWave, het faciliteren van onder­meer festivals en concerten met licht, geluid en beeld, en wil zich daar volledig op focussen. Het pand aan het Nijverheids­plein is opnieuw verhuurd en wordt nu verbouwd. De tandarts­praktijk van Alexandra Bartz, nu nog gevestigd in De Bloemenkamp, zal zich daar binnen­kort vestigen.

Fysio
De Saxofoonwinkel is verhuisd naar Epse, Gorssel.nl schreef daar al eerder over. Het vrij­komende pand op de hoek van Elfuursweg en Deventerweg is verkocht aan Fysiotherapie­praktijk De Boer en De Jonge en zal binnenkort worden ingericht als praktijk­ruimte.
Daarmee komt er weer een pand vrij aan de Nijverheid­straat, Corpus State’. Natuurlijk zijn daar ook plannen voor. Gorssel.nl zal u daar later over informeren.

 

Redactie Gorssel.nl
1 februari 2024

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends