Laatste nieuws

Bestuursvacatures Huurdersvereniging en Gorsselse Heide

De Huurdersbelangenvereniging IJsseldal Wonen zoekt een bestuurslid en een secretaris. Stichting Marke de Gorssele Heide kan een nieuw bestuurslid gebruiken met interesse voor communicatie en publiciteit.

Stichting Marke de Gorsselse Heide
HeideAA kleinMarke Gorsselse Heide is een initiatief van inwoners die het beheer van de Gorsselse Heide doen samen met andere lokale vrijwilligers­organisaties, zoals IVN en de Natuur­werkgroep Gorssel, boeren en imkers. Er worden excursies, lezingen en school­programma’s georganiseerd.
Het bestuur zoekt een enthousiaste collega voor communicatie en publiciteit.
Kijk op deze webpagina voor meer informatie

HBV IJsseldal Wonen
HBV IJsseldal vacatureKLDe huurdersbelangen­vereniging IJsseldal Wonen is een onafhankelijke vereniging die opkomt voor de belangen van huurders van de woning­corporatie Stichting IJsseldal Wonen in de Gemeente Voorst en in Gorssel en omliggende dorpen. Huurders van IJsseldal Wonen die het leuk vinden om zich in te zetten voor andere huurders kunnen contact opnemen met het bestuur van HBV IJsseldal via telefoon 0575-841693 of email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  


Gorssel, 7 januari 2022

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends