Laatste nieuws

Beverly’s Brain Boost: coaching voor scholieren

Schuil Beverly kleinBeverly Schuil: 'Beverly's Brain Boost'

Vele jaren lang zette Beverly Schuil als mentor en docent op een middelbare school haar passie in voor de groei van de persoonlijke ontwikkeling van haar leerlingen. Na haar pensionering wil ze graag, als zelfstandig professioneel pedagoge, jonge mensen begeleiden in hun persoonlijke (leer)ontwikkeling. In september 2021 begint ze een leerstrategie bureau voor middelbare scholieren in Gorssel, waar ze haar (online) coaching traject: ‘Beverly’s Brain Boost’ aanbiedt.
“Want”, zegt Beverly: “ik gun elke scholier een positieve schoolervaring en een beter zelfbeeld”. 

Beverly's Brain Boost 
Beverly’s Brain Boost is een kernachtig, kant-en-klaar of op maat gemaakt leerprogramma: een in de praktijk bewezen en eenvoudig systeem, dat schoolwerk hanteerbaar maakt en resultaten en zelfvertrouwen verbetert. In vier tot zes sessies worden strategische vaardigheden aangeleerd.
De focus ligt op strategieën voor plannen en technieken om motivatie en concentratie te vergroten. Zo krijgen bovenbouwleerlingen en studenten regie en overzicht over hun tijd, kunnen ze betere resultaten verwachten en rust en ruimte creëren. Zo ontstaat er controle over het leerproces en - als gevolg van de nieuwe manier van leren - een positief zelfbeeld.

Win-win
“Immers”, zegt Beverly, “scholieren willen wel hun best doen, maar missen vaak de handvatten om doeltreffend en efficiënt te leren. En ik zorg, door te oefenen met de leermanieren, dat ze meer controle krijgen over hun leerproces. Daardoor kunnen ze hun huiswerk, toetsen en projecten beter plannen en organiseren. En er blijft tenslotte nog tijd over voorde leukere dingen in het leven! Vooruitgang in resultaten en in persoonlijke groei. Win-win dus”.

Informatie
Beverly’s Brain Boost gaat van start op 13 september 2021
Beverly Schuil (BA Psychologie, MA Educatie)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Gorssel, 25 juni 2021

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends