Laatste nieuws

‘Beverly’s Brain Boost’ heeft plaatsen vrij

Beverly Schuil was jarenlang mentor en docent op een middel­bare school. Sinds 2021 heeft ze een leer­strategie bureau in Gorssel en begeleidt ze als zelfstandig profes­sioneel pedagoge jonge mensen in hun persoonlijke (leer)­ontwikkeling. Beverly heeft een coaching traject ontwikkeld voor middel­bare scholieren en studenten: ‘Beverly’s Brain Boost’. Beverly: “Ik gun scholieren en studenten een positieve school- en leer­ervaring en een beter zelf­beeld”.

Beverly's Brain Boost
Schuil Beverly klein kleinBeverly Schuil van 'Beverly's Brain Boost'De focus ligt op strategieën voor plannen en leren en tech­nieken om motivatie en concen­tratie te vergroten. School­werk wordt hanteer­baar en resultaten en zelf­vertrouwen verbeteren. In twee tot zes sessies, een-op-een begeleid, kunnen doel­treffende strategische vaardig­heden al worden aangeleerd. Zo krijgen bovenbouw­leerlingen en studenten regie en overzicht over hun tijd, kunnen ze betere resultaten verwachten en de nodige rust en ruimte creëren. Een positieve mind­set, inzicht en een beter zelfbeeld worden ont­wikkeld. 

Win-win
“Immers”, zegt Beverly, “scholieren en studenten willen wel hun best doen, maar missen vaak de hand­vatten om doel­treffend en efficiënt te leren. En ik zorg, door te oefenen met een andere aan­pak, dat ze meer controle krijgen over hun leer­proces. Daardoor kunnen ze hun huis­werk, toetsen en projecten beter plannen en organiseren en uiteindelijk betere resultaten bereiken. Vooruit­gang in resultaten en in persoonlijke groei: win-win dus. En er blijft tijd over voor de leukere dingen in het leven! “

Informatie
Beverly’s Brain Boost heeft vanaf december 2022 plaats voor nieuwe scholieren en studenten .
Beverly Schuil (BA Psychologie, MA Educatie)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Gorssel, 17 november 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends