Laatste nieuws

Bevrijdingsuitzending van Allemaal 1 TV

Maandag 3 mei j.l. reed een fraaie tot studio ingerichte Engelse dubbeldekker door de gemeente Lochem. Er zijn opnames gemaakt voor een speciale bevrijdingsuitzending van Allemaal 1 TV die vanaf woensdag 5 mei 19.00 uur te zien is. De uitzending eindigt bij het Gorsselse tramstation, waar de komende twee uitzendingen worden opgenomen.

Allemaal1TV29 1 21 kleinBij de Ehzerbrug werd met doedelzakspelers een ode gebracht aan gevallen bevrijders.
Foto: Facebook Allemaal 1 TV
De busreis begon bij Museum STAAL in Almen, waar de afgelopen weken de uitzendingen van Allemaal 1 TV werden gemaakt. Bij de Ehzerbrug bij Almen werd door doedelzakspelers een ode gebracht aan gevallen bevrijders. Verder werden o.a. Villa Rozenhof, Ehzerwold, oud-Harfsen, de Wippert en Laren bezocht. Onderweg werd gesproken met mensen die de bevrijding hebben meegemaakt of die daar veel over kunnen vertellen.
De busrit eindigde bij het Tramstion in Gorssel waar tot eind augustus 2021 een expositie over de Tweede Wereldoorlog te zien is. Gebruiker van het Tramstation, de Historische Vereniging de Elf Marken, is komende twee weken gastheer voor Allemaal 1 TV.

Live via YouTube
De speciale bevrijdingsuitzending van Allemaal 1 TV is een dag vervroegd vanwege de 5 mei viering. Andere uitzendingen zijn iedere donderdagavond live te zien van 18.00 tot 19.00 uur via het eigen YouTube-kanaal. Zie daarvoor de link hieronder. Daarna zijn de uitzendingen via dat kanaal op elk gewenst moment terug te kijken.

Youtube kanaal van Allemaal 1 TV
Website van Allemaal1 TV

 

Gorssel, 5 mei 2021

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends