Laatste nieuws

Bezinningsmail tijdens de Advent

AdventEen oecumenisch initiatief in eigentijdse vorm om bewust op weg te gaan naar Kerstmis: dat is de zogenaamde bezinningsmailactie, waarbij geïnteresseerden dagelijks tijdens de periode van de Advent per mail een inspirerende gedachte, beeld of tekst ontvangen.
De afgelopen jaren was de actie een groot succes.

Inspirerende tekst
Soms kunnen teksten en beelden je inspireren, ze kunnen je helpen om je eigen gedachten, je eigen innerlijk te verwoorden, of ze in je leven vorm te geven. Ze kunnen je ondersteunen, om zo de eigen geloofsweg, je eigen zoektocht te verdiepen.
In een oecumenisch initiatief tijdens de periode van Advent, van 30 november 2014 tot en met 6 januari 2015, bieden ds. Eveline Struijk, predikant van de protestantse gemeente Eibergen-Rekken en Marga Peters, pastoraal werkster van de parochie HH Twaalf Apostelen, in samenwerking met de St. Paulusparochie, via de mail elke dag een gedachte, beeld, PowerPoint of inspirerende tekst aan.

Opgave
Belangstellenden voor de bezinningsmails kunnen zich opgeven bij: Freek ten Berge: e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Bij aanmelding s.v.p. uw eigen naam en adres vermelden, en het e-mailadres waarnaar de bezinningsmail gestuurd kan worden. 


Gorssel, 1 december 2014

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends