Laatste nieuws

Bieb Gorssel en gemeenteloket korte tijd dicht

De Bibliotheek Gorssel in Den Olden­hof aan de Hoofd­straat in Gorssel is vanwege een her­inrichting van woensdag 16 november tot en met zondag 4 december 2022 gesloten. In verband daarmee is ook het loket van de gemeente Lochem, dat gevestigd is in de biblio­theek in Den Oldenhof, op de woens­dagen 16, 23 en 30 november 2022 niet bereik­baar.

Bibliotheek
BiebIntern kleinBibliotheek (boven) en gemeenteloket (onder) in Den Oldenhof tijdelijk geslotenDe herinrichting van de bibliotheek in Gorssel is na een periode van tien jaar wel nodig en boven­dien wil de bieb meer een ontmoetings­plek zijn voor zijn bezoekers. Tijdens de sluitings­periode kunnen wel reserveringen worden op­gehaald. 
Gedurende de sluitings­periode van de vestiging Gorssel zijn bezoekers welkom om bij een van de andere vestigingen in Zutphen, Lochem of Warns­veld media te lenen. De online Bibliotheek www.onlinebibliotheek.nl is 24 uur per dag, zeven dagen per week geopend. Vanaf maandag 5 december 2022 is de biblio­theek in Gorssel weer open.

Gemeenteloket 
GemBalieOldenhofFototGem kleinOp de woens­dagen 16, 23 en 30 november 2022 is ook het loket van de gemeente Lochem in de biblio­theek in Gorssel gesloten. Voor burger­zaken kan in die periode een afspraak gemaakt worden in het gemeente­huis in de stad Lochem. Dat kan via www.lochem.nl of per telefoon: 0573-28 92 22. Verlengen van rij­bewijzen is ook digitaal mogelijk. Kijk ook hier­voor op de website van de gemeente Lochem.

N.B: de bieb houdt van 1 tot en met 11 november verkoop van afgeschreven spullen


Gorssel, 1 november 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends