Laatste nieuws

Bijeenkomst voor mantelzorgers met mini ‘high tea’

Het Knooppunt Mantelzorg’ nodigt mantelzorgers uit voor een themabijeenkomst onder het genot van een mini ‘high-tea’. Thema van de bijeenkomst is: ‘Hoe blijf ik in balans?’
De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 22 februari 2018 van 13.30 tot 15.30 uur in de Brink, Hoofdstraat 27 in Gorssel.

In balans
Mantelzorg klein
Tijdens de bijeenkomst in De Brink in Gorssel zal Marij Doornebosch van Impulz voorlichting geven omtrent het thema ‘in balans blijven’. Zo zal onder andere het stellen van grenzen aan bod komen en er wordt een ontspanningsoefening gegeven.

Mantelzorg
Het Knooppunt Mantelzorg, een activiteit van Stichting Welzijn Lochem (SWL) ondersteunt mantelzorgers van alle leeftijden in de gemeente Lochem. Mantelzorgers zijn mensen die langer dan drie maanden, acht uur per week of meer onbetaald voor een naaste zorgen.

Meedoen?
In verband met de mini-high tea is aanmelding noodzakelijk. Dit kan tot uiterlijk 20 februari 2018, telefonisch via 0573-297000 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wie vragen heeft over de bijeenkomsten voor mantelzorgers of geen vervoer heeft naar ‘De Brink’ kan contact opnemen met Marian de Hoop, Anke Muizelaar of Joy Broekema. Ook als de partner of naaste niet alleen thuis kan blijven, is er hulp mogelijk.
Langskomen bij het loket van SWL kan natuurlijk ook: tijdens kantooruren in Den Oldenhof, Hoofdstraat 45 B-204 in Gorssel.


Gorssel, 14 februari 2018

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends