Laatste nieuws

Bijkomen van de kerststress tijdens bridgedrive van Alert05

Bridgeclub Alert05 organiseert jaarlijks tussen kerst en Oud-en-Nieuw een midwinterdrive voor leden en niet-leden. Bridgeclubs hebben dan een rustperiode, maar veel mensen hebben dan juist zin om even op adem te komen en wat rust te vinden tijdens deze donkere drukke dagen. Bridgen in een gezellige sfeer voor beginners en gevorderden, op maandagmiddag 29 december in De Brink. 

Alert Unicefdrive 22-11-14KLBridgedrive in De Brink op 22 november 2014 ten bate van Unicef, georganiseerd door bridgeclub Alert05 en Unicef De Graafschap. Foto: Roel Hendriks
Bloeiende club
Alert05 is een bloeiende bridgeclub van 100 leden die al bijna tien jaar op maandagmiddag bridgen in De Brink in Gorssel. De leden zijn partners of gelegenheidsparen die de bijeenkomsten zeer trouw bezoeken en de sfeer is uitstekend. Daardoor heeft de bridgeclub al jaren een wachtlijst. De Technische Commissie probeert de mensen op de wachtlijst zo veel mogelijk in te zetten als invaller, zodat ze al betrokken raken bij de club, waarvan ze graag lid willen worden.

Open midwinterdrive
Als alle bridgeclubs tussen Kerstmis en Oudjaar een rustperiode hebben, organiseert Alert05 al vele jaren de Open Midwinterdrive. Omdat de drive de laatste paar jaren op de gewone bridge maandagmiddag plaatsvindt, doen er een behoorlijk aantal eigen leden, maar ook veel bridgeparen uit de omgeving mee.
In de donkere decemberdagen, waarbij de feestdagen veel drukte met zich meebrengen, vinden velen het een verademing om een middag rustig te bridgen in een prettige omgeving.

Rustig bridgen
De bridgedrive heeft vooral een recreatief karakter. Deelname kost €10,- per paar en de prijzen in natura vormen zeker niet de hoofdzaak. Beginners en gevorderden komen in de drie lijnen allemaal aan hun trekken.
Iedereen die in een gezellige sfeer wil bridgen is welkom op 29 december om 13.30 u. in de Brink, Hoofdstraat 27 in Gorssel.
Opgeven per paar via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Gorssel, 16 december 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends