Laatste nieuws

Bijzonder concert in Openluchttheater Gorssel

Claptunes gaf zaterdag 20 mei jl. een uitstekend concert in het Openluchttheater. Het werd tevens een hommage aan de enkele dagen daarvoor overleden Appie Daalmeijer, met wie de voorman van de Claptunes, Stef Woestenenk, aanvankelijk samen zou optreden als Appie & Stef.

ClaptunesOLT20-5-17KLOok vanwege het overlijden van Daalmeijer werd het een bijzondere avond. Woestenenk stond op een prachtige manier stil bij het overlijden van zijn muziekvriend, het gaf de muziek een extra boodschap mee.

Claptunes vertolkt nummers van Eric Clapton en de vier gedreven bandleden deden dat zo vakkundig dat het publiek meegenomen werd op een reis vol emotie. De prachtige klanken van Layla, Nobody knows you, Cocaine, Lay down Sally, maar ook J.J. Cale met Call me the Breeze klonken door het sfeervol en goed gevulde theater.
Als toegift werd met veel gevoel het nummer Double Trouble gebracht. Een registratie daarvan door Frank van Holten staat hieronder.

Claptunes zijn: Stef Woestenenk - zang & gitaar, Henk Buiting - piano, hammond & zang, Ronald Buiting - drums & zang, Han Thie - bas, zang

 

Gorssel, 22 mei 2017

 

The Claptunes - Double Trouble - Frank van Holten

aa  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends