Laatste nieuws

Bijzondere jubileumviering Zorgtuin Gorssel

De Zorg­tuin Gorssel vierde op 23 september 2022 zijn 12,5-jarig jubileum, en dat werd een bijzondere middag. Evelien en Henk van Dort kijken terug op een feeste­lijke viering en spreken via Gorssel.nl graag een dank­woord uit.

Warme steun en interesse
Jubileum kleinEvelien en Henk van Dorth: “We willen bij deze graag ieder­een bedanken voor de warme steun en interesse en voor de bijdrage aan onze geslaagde jubileum­viering: wethouder Lex de Goede voor zijn betrok­ken woorden, onze vrijwilli­gers, de cliënten en vrijwilli­gers van de Borkel, Juliette Dumoré voor haar muzikale bij­drage, de Oekraïense dorpe­lingen voor het mooie lied, de leer­lingen en juf Saskia van groep 5 van de Vuller­school voor de hulp bij het oogsten voor de voedselbanken in Lochem, Zutphen en Brummen en hun bloemen­wensen voor de oudere gasten, imker Irma voor de bijen­les, en alle bezoekers”. 

Zorgtuin Gorssel
De Gorsselse Zorgtuin is een maatschap­pelijk project voor jong en oud, ‘weerbaar en kwets­baar’: een burger­initiatief zonder verdien­model, mogelijk gemaakt met inzet van vrijwilli­gers. De Zorg­tuin is een project van Stichting Munira. Initiatief­nemer en coördinator is Gorssel­naar Henk van Dort.

Zorgtuin Gorssel, Veerweg 21, Gorssel 
Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website Stichting Munira


Gorssel, 24 september 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends