Laatste nieuws

Binnenkort nieuwe gespecialiseerde fietsenwinkel in Gorssel

In het pand aan de Deventerweg waar tot voor kort de Schotse Ruit was gevestigd zal binnenkort voormalig profrenner Thijs van Amerongen een fietsenzaak openen.

ThijsVanAmerongenTwitter kleinThijs van Amerongen (bron: Twitter)Het pand van de Schotse Ruit staat al enkele maanden leeg, maar gelukkig is er sinds enkele weken weer activiteit te zien. Het interieur wordt verbouwd en daarna ingericht als speciaal­zaak voor fietsen, met name racefietsen, mountainbikes, gravelbikes en e-bikes.
“Een fietsenwinkel waar de passie voor de fiets, sfeer, service, kwaliteit en mooie merken samen komen” aldus Thijs van Amerongen in een bericht op Twitter.

Thijs van Amerongen is tot 2018 10 jaar profrijder geweest. Zijn specialisatie lag daarbij voornamelijk bij het veldrijden. Maar ook op de racefiets en mountainbike heeft hij goede resultaten weten te behalen.
Momenteel is hij redacteur van het blad Fietssport waarvoor hij iedere maand enkele fietsen test, van budget- tot topmodellen. Ook is hij commentator bij Eurosport voor veldrijden.

Van Amerongen verwacht de winkel eind januari 2023 te kunnen openen. Op Gorssel.nl zal dan een uitgebreider artikel verschijnen met foto’s van de nieuwe zaak.
  

 

Redactie Gorssel.nl
14 december 2022

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends