Laatste nieuws

Binnenkort parkeerschijf nodig bij Den Oldenhof

Binnenkort is een parkeerschijf verplicht op een gedeelte van het parkeerterrein bij Den Oldenhof in Gorssel. Uiterlijk half september 2018 wordt een blauwe zone aangebracht om de parkeerproblemen bij de ingang van het gebouw op te lossen.

Blauwe zone
OldenhofParkeer kleinBlauwe zone voor de ingang van Den Oldenhof in Gorssel: parkeerschijf verplichtEenparkeerschijfzone (‘blauwe zone’) maakt parkeren alleen mogelijk voor een beperkte tijdsduur (90 minuten). De bloktijden waarop de paarkeerschijfzone van kracht is gelden op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur. De parkeerder moet met een parkeerschijf de begintijd van het parkeren aangeven. Door de beperking van de parkeerduur van anderhalf uur kunnen ‘dagjesmensen’ en museumbezoekers niet lang in de parkeerschijfzone parkeren. De beschikbare parkeercapaciteit wordt hierdoor efficiënter gebruikt.

Achtergrond van de maatregel
Het verzoek om aan de voorzijde van Den Oldenhof een parkeerschijfzone in te stellen voor 24 parkeerplaatsen is gedaan door de Dorpsraad Gorssel, ondernemersvereniging Gorssel Buitengewoon en gebruikers van Den Oldenhof. Aanleiding voor het verzoek was de toegenomen parkeerdruk op het plein aan de voorzijde van Den Oldenhof.


Redactie Gorssel.nl
21 augustus 2018

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends